Schrijf een reactie in het gastenboek!

Wat vind jij van Autorijschool Tanja Hut? Ben je tevreden? Laat het weten via het gastenboek. We zijn benieuwd naar je reactie!

Tanja Hut | Deel je ervaring met ons

Ik ben erg benieuwd wat je van onze rijschool vindt. Ben je tevreden en blij dat je het rijexamen hebt gehaald? Wat vind je van de persoonlijke begeleiding? Als je verbeterpunten hebt, hoor ik het ook graag. Ik ben benieuwd naar je reactie!

Groetjes, Tanja Hut

Hamada uit Assen zegt...


Hee tanja wou je ook nog bedanken voor u help zonder jou was het nooit gelukt bedankt
grooetjes hamada(y)

JJ Millen uit Assen zegt...


Hee Tanja!

Ik wou je nog even bedanken voor al de gezellige lessen en je heerlijke enthousiasme. Bedankt ook voor alle hulp bij het worden van een kijkrobot, haha.

Groetjes,

Jorden

Marcel de groot uit Assen zegt...


Heee Tanja bedankt voor de steun die ik kreeg en nodig had voor me rijlessen en Theorie.
ik zal andere mensen ook adviseren om na tanja Hut te gaan rijlessen ik heb er heel wat aan gehad om bij jou te lessen Tanja bedankt en als ik jou zie Rijden toeter ik wel even haha groetjes (y)

Galina uit Utrecht zegt...


Bedankt Tanya (SPASIBO)

van Galina

Dominique uit Assen zegt...


Woehoeeeeee Tanja ik ben zo blij.. Bedankt voor uw theorielessen, voor uw leuke uitleg, en altijd zeggen: Gas gas Do we gaan naar Maluku naar Ambon.. Hihi daar kreeg ik veel doorzettingsvermogen van haha .. Zoals beloofd zet ik een berichtje neer bij uw gastenboek. Nou ik zie u nog wel. Nogmaals hartstikke bedankt!
Liefs Dootje xx