Schrijf een reactie in het gastenboek!

Wat vind jij van Autorijschool Tanja Hut? Ben je tevreden? Laat het weten via het gastenboek. We zijn benieuwd naar je reactie!

Tanja Hut | Deel je ervaring met ons

Ik ben erg benieuwd wat je van onze rijschool vindt. Ben je tevreden en blij dat je het rijexamen hebt gehaald? Wat vind je van de persoonlijke begeleiding? Als je verbeterpunten hebt, hoor ik het ook graag. Ik ben benieuwd naar je reactie!

Groetjes, Tanja Hut

Loulou Al-Cheikh uit Assen zegt...


In 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ik heb altijd erg genoten van de lessen, het was altijd gezellig. Naast het kletsen werd ook goed aandacht gehouden op het leerproces. Tanja liet mij bepaalde handelingen blijven oefenen totdat ik het goed beheerste. Kortom ik heb een hele goede en leuke begeleiding naar het examen gehad!

Rosetty Hooi uit Assen zegt...


Tanja, het is alweer een tijd geleden dat ik mijn rijbewijs hebt behaald. DIT, zeker dankzij jouw rijlessen. Het waren leerzame lessen je was altijd gezellig, open en eerlijk. Ik voelde me echt ontspannen als ik bij jouw in de auto zat. Ik ga je zeker aan anderen aanranden. Bedankt en groetjes, Rosetty

Nazek Chamani uit Assen zegt...


Beste Tanja, Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Als ik het opnieuw zou kunnen doen had ik dezelfde rijschool gekozen! Super tevreden over alles! Nogmaals hartstikke bedankt voor alles! Groetjes!

Rianne de Vries uit Assen zegt...


Lieve Tanja, Het is nog maar 3 weken geleden dat ik mijn rijbewijs in 1 keer haalde. En dat had me niet gelukt zonder jouwn goeie en leerzame maar vooral gezellige lessen! Jij laat iemand zich op zijn gemak voelen tijdens het rijden! Super bedankt voor alles ! Liefs Rianne

Else van Houten uit Assen zegt...


Tanja, het is alweer een tijd geleden dat ik mijn rijbewijs in één keer behaalde dankzij jouw rijlessen. Het waren leerzame lessen in een gezellige, grappige en ontspannen sfeer. Ik ga je zeker aanraden bij anderen!