Schrijf een reactie in het gastenboek!

Wat vind jij van Autorijschool Tanja Hut? Ben je tevreden? Laat het weten via het gastenboek. We zijn benieuwd naar je reactie!

Tanja Hut | Deel je ervaring met ons

Ik ben erg benieuwd wat je van onze rijschool vindt. Ben je tevreden en blij dat je het rijexamen hebt gehaald? Wat vind je van de persoonlijke begeleiding? Als je verbeterpunten hebt, hoor ik het ook graag. Ik ben benieuwd naar je reactie!

Groetjes, Tanja Hut

Else van Houten uit Assen zegt...


Tanja, het is alweer een tijd geleden dat ik mijn rijbewijs in één keer behaalde dankzij jouw rijlessen. Het waren leerzame lessen in een gezellige, grappige en ontspannen sfeer. Ik ga je zeker aanraden bij anderen!

Amir Levi uit Assen zegt...


Tanja, dankjewel voor alle leuke lessen. Zonder jou had ik het examen niet in 1 keer kunnen halen, dus echt bedankt!

Sanne uit Assen zegt...


Tanja, ik wil je erg bedanken voor de rij + theorie lessen die ik bij je hebt gevolgd. Ik vind dat je het op een grappig leuke en zeer leerzame manier doet, heb er veel plezier in gehad, en mis het zelfs nu ik mn rijbewijs dankzij jou gehaald heb. Zie je vast en zeker in Assen en omstreken rijden! Groetjes Sanne

Danique uit Assen zegt...


Hele gezellige en leerzame lessen gehad. In een keer geslaagd! Zou Tanja zeker bij iedereen aanraden. Tanja bedankt!

Noorchaye Huis in 't Veld uit Diever zegt...


Rijlessen bij Tanja Hut is echt een aanrader. Zeer leerzaam en super gezellig. Heb hem vandaag in 1 keer gehaald. Wie wil dat nou niet! Bedankt Tanja! Groetjes, Noor.