Autorijschool in Assen

Zoek je een autorijschool in Assen? Tanja Hut is de autorijschool van Assen.

Tanja Hut is de autorijschool van Assen

Ben je op zoek naar een betrouwbare autorijschool in Assen? Wil je direct starten met rijlessen, zonder lang te wachten? Tanja Hut is dé autorijschool in Assen die persoonlijke aandacht geeft. Elke les dezelfde instructeur. De autorijlessen zijn aangepast aan jouw wensen en niveau, de kans is daardoor groot dat je slaagt voor je rijbewijs.

Autorijschool Tanja Hut heeft jarenlange ervaring en veel tevreden klanten. Je profiteert ook nog van vaste lage prijzen.

Je rijdt in een Volkswagen Golf 6 TDI Bluemotion. Een prettige, pittige en compacte auto. Ideaal om in te lessen. De meeste cursisten zijn erg enthousiast over deze auto.

Naast praktijklessen volg je bij ons ook je theorielessen. We geven theorieles in ons lokaal in Assen. Samen oefenen we de vragen en uiteindelijk zorgen we ervoor dat je binnen enkele maanden slaagt voor je rijexamen. Tanja Hut is een autorijschool met een hoog slagingspercentage en goedkope rijlessen.

Gelijk starten met rijlessen? Of wil je meer informatie over de rijlessen van Tanja Hut? We zijn bereikbaar op: 06 42 127 097 of stuur een e-mail naar via het contactformulier.