Disclaimer

Tanja Hut | Disclaimer

De informatie op deze website wordt door Tanja Hut met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Tanja Hut verstrekt door middel van deze website alleen informatie over de diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaand bericht en instemming worden aangebracht.

Tanja Hut is niet aansprakelijk voor het eventueel niet goed functioneren van deze website, voor onjuistheden en onvolledigheden op de website.

Tanja Hut is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met Tanjahut.nl zijn gelinked. Tanja Hut heeft geen controle over berichten die in het gastenboek worden geplaatst en is hiervoor niet aansprakelijk. Tanja Hut claimt het intellectueel eigendom van alle geplaatste berichten en behoudt zich het recht, berichten te verwijderen zonder opgaaf van redenen aan de persoon die het bericht geplaatst heeft.

Tanja Hut hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. De meeste informatie is via de website beschikbaar zonder dat persoonsgegevens worden verstrekt. In bepaalde gevallen wordt u om persoonlijke informatie gevraagd, zoals via het contactformulier. In dat geval worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet op de Privacy.

De website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer. Deze informatie wordt bij elk bezoek teruggestuurd naar de website en zorgt ervoor dat de website en de navigatie steeds sneller en efficiƫnter worden.