Schrijf een reactie in het gastenboek!

Wat vind jij van Autorijschool Tanja Hut? Ben je tevreden? Laat het weten via het gastenboek. We zijn benieuwd naar je reactie!

Tanja Hut | Deel je ervaring met ons

Ik ben erg benieuwd wat je van onze rijschool vindt. Ben je tevreden en blij dat je het rijexamen hebt gehaald? Wat vind je van de persoonlijke begeleiding? Als je verbeterpunten hebt, hoor ik het ook graag. Ik ben benieuwd naar je reactie!

Groetjes, Tanja Hut

Roos uit Assen zegt...


Ik kijk met heel veel plezier terug op de autorijlessen bij Tanja. Behalve dat ik heb leren autorijden, heb ik ook heel veel lol met Tanja gehad. Wat een lieve vrouw, Tanja: ik wens je alle goeds, liefs van Roos.

Anniek uit Assen zegt...


Hee Tanja! Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen die ik heb gehad en de gezellige kletspraatjes! Ik ben super blij dat ik 1x mijn rijbewijs heb gehaald en dat komt echt door jou goede manier van les geven! Hartstikke bedankt! Enne tot gauw toch? We gaan nog een gezellige avond plannen! Groetjes van Anniek! Trouwens, ik ben ook voor mijn vwo geslaagd!!

Bram uit Assen zegt...


Wow, in een keer gehaald!!!! Goed van mij toch?
Het waren leerzame en onwijs gezellige lessen. Bedankt daarvoor!
Over twee weken komen twee vrienden van mij ook bij jou lessen!
Groetjes!

Stephanie uit Assen zegt...


Tanja!!!
We hebben het doel bereikt. Ik ben geslaagd!!
Ik mis de lessen nu al, haha!
Nou ik kom je vast wel een keer tegen als ik in mijn eigen autootje rij. En ik kom natuurlijk nog een keer op de koffie. haha.
Dikke kus van Stephanie

p.s. Super bedankt voor alles!

Rupan uit Assen zegt...


Hoi Tanja,

Gefeliciteerd met jou verjaardag. Wij wensen jou veel geluk en liefde in je leven.

Groeten,
Rupan