Rijlessen Assen

Wil je direct starten met rijlessen in Assen? Goedkoop en jarenlange ervaring.

Rijlessen bij Tanja Hut Autorijschool

Wil je starten met rijlessen in Assen? Ben je nog op zoek naar een professionele autorijschool? Wij leren je om veilig en vooral verantwoord in het verkeer te rijden. Tanja Hut is een persoonlijke en klantvriendelijke autorijschool in Assen. Je leert om vooruit te denken en de auto onder controle te krijgen.

Tijdens de rijlessen krijg je veel persoonlijke aandacht en werken we met een individueel stappenplan. Je geeft zelf aan hoe vaak je wil lessen en binnen welke termijn je het rijbewijs wilt halen. Het landelijk gemiddelde aantal rijlessen ligt tussen de 30-40, voor de start van het rijexamen.

Bij ons rij je altijd in dezelfde lesauto, namelijk een Volkswagen Golf 6 TDI Bluemotion. Ook heb je elke les dezelfde rijinstructeur. Je wordt standaard thuis, op je werk of van school opgehaald, en brengen je weer terug. Wel zo fijn.

Naast rijlessen geven we ook theorielessen. Je leert de verkeerstekens op de weg en ontdekt de betekenis van verkeersborden. Als je er aan toe bent en je hebt je theorie-examen gehaald, mag je het praktijkexamen aanvragen.

Heb je interesse? Wil je meer informatie over onze autorijlessen?
Bel 06 42 127 097 en stel vrijblijvend al je vragen, of stuur een bericht via het contactformulier.